Iselinsmuget

Iselin Røsjø Evensens generelle kroting.

Sex og sex og mer sex

leave a comment »

 

 
Det er med stigende mismot man leser dagens aviser, både i papir- og nettversjon. Det er bare sex, sex, sex, sex og mer sex. Det virker umulig å fange folkets interesse uten å nevne sex.

Verst av alt er kanskje den subliminale sniksexifiseringen – den man ikke kan verge seg mot. Den som lurer seg inn gjennom synsnerven uten at du legger merke til det og kåter deg opp til å trykke på lenker til interiørartikler du egentlig er helt uinteressert i.

For oss som aldri kunne finne på å ty til slike lurvete metoder, er det ubegripelig at andre velger en slik fremgangsmåte. Tarvelig og nedrig, er det.

Det eneste lyspunktet er at avisene snart har drevet seg selv ned i en tidlig grav, og dermed frigir markedsandelene til oss som sysler med seriøst lesestoff.

Det har vært tunge tider for utgivelser som beskjeftiger seg med livets noe mer alvorlige sider. Det er vanskelig å konkurrere med avisenes utilslørte beiling til folks reptilhjerne. Der dagspressen har vært overbevist om at ingenting selger uten sex, er det derimot noen av oss som alltid har vært sikre i vår tro på at vårt siviliseringsprosjekt vil gå seirende ut av kampen.

Det har aldri vært tvil i våre hjerter om at folket ønsker seg mer dybde. Når man er forspist, ønsker man ikke mer mat, og når man er ny…tilfreds, må man sove litt. Det er rett og slett grenser for hvor primal man kan være over tid (iallfall hvis man ikke lenger er gutt på fjorten år), og nå er grensen åpenbart nådd.

Vi våger å påstå at æraen for sex og gemenhet er over, og det er med stor glede vi observerer at det nå er mulig å nå folket uten å ty til markedsføring som har noe som helst med sex å gjøre. Vi trenger ikke flere artikler om sex og samliv. Vi kan kaste hatten i seiersrus, for vi har vunnet kampen om menneskets sjel.

Denne teksten demonstrerer i seg selv at man ikke trenger å spille på sex for å få budskapet frem.

Ise
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

Opprinnelig skrevet for EON våralbum, 2012

Reklamer

Written by iselinsmuget

10/04/2012 kl. 22:40

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: