Iselinsmuget

Iselin Røsjø Evensens generelle kroting.

Tatt av knappen

leave a comment »

Trenchdritt

Jeg har forståelse for at moderne menn er stolte av å være litt jålete, stolte av å ha frisyrer, stolte av å følge trenden i klær. Jeg har forståelse for det, men jeg liker det ikke. Det er likevel ikke påfugltaktene hos moderne menn som er tema i dag, selv om det er en viss forbindelse.

Det har sikkert ikke gått noen hus forbi at det for tiden er veldig mange menn som går i losjakker og frakkefjas og trenchcoattøys. Med store knapper. Store blanke knapper, store knapper med mønster, store knapper av ben – mange typer knapper, men de er alle veldig, veldig store. Det at noen ønsker å iføre seg gammelmannsklær og blotterfrakk, burde være nok til å vekke mistanke, men her har mennene gjort et genialt trekk. Fordi de kan gjemme seg bak motebildet – som kvinner er interessert i – går de under radaren. No more. Nå skal  sannheten bak Derrick-outfitten frem i lyset:

 
Veldig store knapper ser kanskje ut som bare veldig store knapper for de fleste, men jeg vet hva de egentlig brukes til. De er den moderne formen for klubba.

 

La meg illustrere med et eksempel. Vi tar en tilfeldig valgt dame, la oss kalle henne Fniselin, og plasserer henne i en tilfeldig valgt bar, la oss kalle den Last Train. Denne Fniselin har veldig langt hår. Hun har ikke forstått hvor risikofyllt det er. Fniselin sitter med ryggen til gjennomfartsåren i baren, og har dermed begått enda en feil: Hun har ikke kontroll på hva som foregår bak henne.

Inn fra sidelinjen glir den en mørk og truende skikkelse. Plutselig kjenner Fniselin et kraftig rykk i hodet. Hun rykkes av barstolen og trekkes etter håret mot utgangen. Hun skriker, men det er for sent. Den moderne steinaldermannen har henne etter håret og skal trekke henne hjem til grotten.

Han har tatt henne med knappen. Igjen.

Loslort

Dette er den grimme sannhet. Den moderne mannen later som han har på den fæle losjakka eller den avsindig dølle trenchcoaten for å vise at han følger motebildet, mens det han i virkeligheten driver med er kvinnerov.

Kjære medsøstre, nå er det ingen grunn til å risikere skalpen på bar. Nå vet dere bedre.

Neste gang tar dere med skalpellen på bar og snitter av knappene på ugjerningsmennene. Hils gjerne fra meg.

Ise

 

Reklamer

Written by iselinsmuget

03/04/2011 kl. 14:52

Publisert i Hverdagslivet

Tagged with , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: