Iselinsmuget

Iselin Røsjø Evensens generelle kroting.

Oksygentanker in the Deep South

leave a comment »

Da har vi ankommet The Bourbon Orleans Hotel i New Orleans. Det var en lang tur … Først direkte Oslo–New York, der vi ikke fikk sitte sammen, men begge satt skvist mellom to store menn. Riktignok høflige menn, men små var de ikke. Deretter fire timer på Newark, der jeg fikk trykket i meg 1/3 av denne porsjonen (velkommen til USA).

Så bar det videre til New Orleans, og en drosjesjåfør som virkelig ga oss følelsen av å ha kommet til The Deep South. Tannløs og gammal la han ut den ene historien etter den andre, på så tjukk sørstatsdialekt at vi knapt hang med i svingene. Spesielt begeistret ble han da han hørte vi var fra Norge, for han hadde en venn som var fra Norge, som han åpenbart bare kalte Norway. Vi fikk en lang rekke historier om denne Norway, som later til å være en god representant for moderlandet. Han er elektriker, det fikk vi med oss. Vi slet litt mer med den lange historien som dreide seg om noen store nøtter som ingen greide å knuse og oksygentanker. Det er mulig vi ikke fikk med oss poenget i den historien, men det var iallfall Norway som var helten. Norway hadde visstnok også svaret på hvordan man skal løse energikrisen  – det var noe med magneter.

Avslutningsvis fikk vi høre om voodoo-triksene til drosjesjåføren, som vel strengt tatt bare var korttriks, men gøy var det, før han satte oss av ved hotellet.

I morgen skal vi spise frokost på Brennan’s, som visstnok er selve frokoststedet, så blir det dyreparken, og antakelig shopping.

Vi er veldig, veldig trøtte, men her er utsikten fra rommet kveldstid. Natta!

Reklamer

Written by iselinsmuget

07/11/2010 kl. 04:31

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: