Iselinsmuget

Iselin Røsjø Evensens generelle kroting.

Smuglere

leave a comment »

— Å smugle er å stjele fra samfunnet! sa han bombastisk, og dermed var det som om hele festen flekket tenner i sakte film.

Det var fetteren hans som påstod at han kom til å trekke damer ved å si sånne PK-ting. Det ble dårlig med damer, men det ble flust av midtfingre i været. Plutselig ble han et uhyre suspekt eksemplar å ha i hus.

Jeg hørte på radioen at en av tre nordmenn er smuglere. Det er nok heller slik at tre av tre nordmenn som faktisk reiser utenlands, gjør seg til smuglere før eller senere. Det finnes neppe en svak gammalviking som har greid å motstå fristelsen til å raske med seg en pølse over kvoten, eller en souvenirflaske med Jägermeister i sokken, eller en halv kartong rød-Prince godt spredt mellom de skitne trusene. Og hvis de finnes, innrømmer de det sjelden. Det er som vanlig kulere å  være ørlite grann kriminell enn å være gullende ren, og du blir hecklet kraftig om du prøver å være moralens vokter på fest.

Den mer anvendelige moralen får bli at det anbefales å ljuge på seg litt småsmugling uten å faktisk gjøre det. På den måten kan du kanskje ha en smule appell på det annet kjønn og du slipper å bli ansett som suspekt tystermateriale. Men – og dette er viktig – det funker ikke med bibelsmugling. Fortsatt god, grenseoverskridende høst!

Ise

(skrevet for EON 3, 2009)

Reklamer

Written by iselinsmuget

26/08/2010 kl. 15:36

Publisert i Blad-skriverier, Hverdagslivet, Reise

Tagged with , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: